chapter fourteen- She don't like when i am with you, or talk to you

Jag skulle inte tävla förens klockan halv elva. Men jag ville ändå gå och lägga mig i tid. "Godnatt, vi ses i morgon nere vid lobbyn halv tio." sa Steve när vi hade kommit upp till våran våning och skulle gå till våra rum. Vi sa godnatt till de andra och gick in på vårat rum. Jag gick och tvättade bort mitt smink och borstade tänderna. "Aye, Alexa du fick ett sms från Justin" ropade Ryan. Jag gick till min mobil och öppnade medeladet. *Alexa, vi behöver prata, det är viktigt. Snälla, kan vi träffas. Nu?*
__________________________________________________________________________

*Nej* svarade jag bara tillbaka. Jag fick snabbt ett svar om att de handlade om Selena. Jag gissade på att jag var rätt nyfiken så förvånatsvärt svarade jag tillslut okej. "Jag går ner och träffar Justin. Han ville träffa mig, det var tydligen super viktigt. Kommer tillbaka om max en timme!""Okej, var rädd om dig. Vi är nog vakna" sa Chaz. Jag gav honom en lätt kram innan jag gick. När jag kom ner till lobbyn så satt Justin redan där och kollade ner på mobilen. Jag gick och satte mig ner brevid honom på soffan. Han märkte nog att jag kom för han kollade upp från sin telefon. Jag se att han var så nära på att börja gråta. "Hur är det Justin? Varför gråter du?" jag hade tänkt att vara mer svår än så. Men att se honom gråta gjorde så himla ont i mig. Jag vet inte varför. Men de kändes inge bra. "Kan vi sätta oss ute?" sa han bara och jag nickade till svar. Vi satte oss på samma bänk där vi satt tidigare idag. "Justin...?""Okej, Selena gillar inte att jag pratar om dig. Hon blir arg så fort jag nämner ditt namn. Jag sa ju till dig förut att jag fortfarande var kär i henne. Tja, jag är ju fortfarande kär, men jag vet inte om jag är lika kär i henne längre. Det gör ont i mig att inte kunna få prata om dig i hennes närhet." han tog en paus och torkade bort tårarna som hade blivit fler och fler på hans kind.


Visst, han hade krossat mitt hjärta. Men att se honom såhär, de gjort verkligen ont. "Såja Justin. Det kommer att bli bra.""Nej, jag förstår inte att du fortfarande vill prata med mig.""Egentligen så vill jag inte de, men jag gör det ändå""Jag förstår dig.""Justin, nått mer måste det vara, säg precis allt nu" han började prata, och ibland la jag in en lätt nickning eller ett "okej" eller "aha". Han tog pauser och andades och torkade bort tårarna. Jag förstog att han var så ledsen, men varför ville han prata med just mig? ".... Alexa, jag vill att du ska veta att jag fortfarnde älskar dig och du har en stor betydelse i mitt liv, jag förstår om du inte älskar mig och så. Men jag ville bara att du skulle veta de" avslutade han och torkade bort ytterligen några tårar. Nu hade även tårar bildats i mina ögon. Självklart älskade jag honom fortfarande fast det han har gjort, liksom. Hur ska man inte kunna älska honom? "Justin, det är klart att jag älskar dig. Det har jag alltid gjort. Vännen då" jag kramade om honom försikitgt och drog med ena handen över hans rygg. När vi satt där under all tystnad så hördes vi hur hotelldörren öppnades "JUSTIN...??" sa en förvånad röst som tillhörde Selena.

***

"ALEXA DAGS ATT VAKNA NUUUUU!" ropade Lucia och Chaz i kör och kastade kuddar på mig"Ja, jag ska. Ta det lungt" svarade jag trött och gäspade. Gårkvällen slutade nästan med bråk mellan mig och Selena. En sak är säker- vi gillar verkligen inte varandra. Sån bitch som hon är, fattar inte att Justin kan vara tillsammans med henne. Aja, inte mina bekymmer. Eller är det de? Jag tänkte inte mer på det, utan nu gick jag upp ur sängen och satte på mig ett par shorts och en magtröja. "Är ni klara så går vi och käkar lite frukost?" sa jag till de andra"Yes, det är dig vi väntat på" svarade Ryan och slog mig lite lätt i armen. "Dåså Alexa, är du nervös inför första matchen?""Nej varför skulle jag vara det för? Jag har liksom er med mig" sa jag och log när vi gick mot hissen. Jag tog upp min mobil och hade fått två sms ett från Justin och ett från Keela. Jag öppnade först Justins där de stog *Tack för igår. Det var till stor hjälp. Tack* jag svarade inte på det utan öppnade Keelas sms *Hej Alexa! Lycka till inför första matchen, jag vet att du vinner det här lätt! Hälsa de andra! Det är tomt här i skolan utan er :( Hoppas att ni har det bra, glöm inte vykort! kram:)* jag klickade snabbt in ett svar *Hej sötis! tack så mycket, de hälsar tillbaka! Åh, vi kommer hem om ca två veckor! Jag ska köpa vykort jag lovar ! Kram!:)* vi gick mot matsalen för att få i oss lite frukost. När vi kom in i salen var det ganska mycket folk. Bland alla där inne så såg vi mamma Steve och Peter. De verkade se oss för de vinkade och log mot oss. "Verkar som att de tog ett stort bord till oss." sa Soph, vi gick dit och satte oss vid bordet. "Godmorgon ungdomar. Sovit gott?" sa mamma och log brett. "Japp, i dessa sköna sängar kan man inte sova skönare. Vi går och tar lite frukost""Gör så ni" vi gick och tog frukost. Det var hur mycket som hellst att välja på. Men jag tog rostmackor med ost och ett stort glas med färsk apelsin juice. Det var riktigt gott. Vi åt frukost i säkert en halvtimme. "Nå, är ni klara? Vi skulle behöva åka om ca en kvart. Jag har fixat en bil till oss så vi for skjuts till arenan" sa Steve. Han var riktigt rolig, men skötte samtidigt sitt jobb. "Japp. Vi är klara." sa vi och gick ut från matsalen.

***
Vi var framme vid arenan och jag hade precis tränat lite innan jag skulle upp på mattan. Matchen innan höll på att ta slut och närverna kom sakta men säkert krypandes. Jag stog och väntade på att få gå upp. Peter stog och pratade med mig och Steve peppade mig. Mamma Chaz, Ryan, Sophie och Lucia stog mest och var tysta. Matchen tog slut och jag kännde hur nervös jag blev. "Nästa match, Alexa Stewarts och Amelia Simpson" "LYCKA TILL ALEXA!" hörde jag min familj och vänner skrika. Jag gick upp på mattan och hängde av mig "kappan" och gick fram till mitten  av mattan. Matchen började och det var ganska mycket fart, jag var tvungen att erkänna att Amelia var riktigt bra! Jag kollade lite snabbt åt höger där Justin stog. Han hade på sig luva kepa och solglasögon. Han stog där själv, utan Selena. Han ville säkert inte väcka uppmärksamhet. Men inom kort så skulle han bli upptäckt och alla skulle va på honom istället för matcherna. Det störde jag mig på. Jag slutade tänka på det och fokuserade på matchen. Jag fick in ett bra slag sen en perfekt kick. Med de vann jag, publiken jublade och skrek mitt namn. Jag tog på mig "kappan" och gick av mattan. Där nere möttes jag av massa kramar från mitt crew. Jag märkte inte att Justin hade gått dit förens han drog in mig i en kram och jag kännde hans doft, så som bara Justin kan lukta. Jag saknade det lite. "Grattis Alexa, du var jätte duktig" sa han mot mitt hår "Tack, men jag måste gå och duscha och byta om, hejdå" sa jag och log och gick mot omklädningsrummet med mina närmasta i hälarna. "Va duktig du va. Så stolt över att kalla dig min bästa vän" sa Luc och kramade mig när vi kommit in till omklädningsrummet. Jag gav henne en kram tillbaka "Jag måste verkligen ta en snabb dusch när vi kommer hem." sa jag medans jag bytte kläder lite snabbt. Jag var klar och vi gick tillbaka ut i själva arenan där det var en ny match. Jag hade ingen ork till att stanna då jag hade min andra match tidigt i morgonbitti, vann jag den skulle jag få ha 3 matcher då. De andra väntade utanför. Jag fick en stor bamsekram av Ryan och Chaz. "Det där trodde man inte när man ser dig" sa de och skrattade. Framme vid hotellet så gick vi direkt upp till våra rum. Klockan var inte så mycket så vi hade planerat att gå ut lite på stan.  Jag hoppade direkt in i duschen och tog en lång och behövlig dusch, rakade benen och hade inpackning och sånt. När jag kom ut så låg Ryan och Chaz i den stora sängen "Finns de varmvatten kvar nu då?" sa Ryan. "Vet inte, pröva" sa jag och log. Jag gick till mitt rum och skulle klä på mig för att gå och sätta mig på balkongen med Chaz Soph och Luc. De skulle nog också duscha. Precis när jag skulle gå och sätta mig på balkongen så knackade det på dörren "Jag öppnar!" ropade jag och sprang mot dörren. Jag hade förväntat mig att det skulle vara mamma Steve eller Peter. När jag öppnade dörren blev jag mållös. Till slut fick jag ur mig ett ord "Selena..?"
_________________________________________________________________________________

Såå! inte så jätte långt kapitel. Men ett kapitel iallafall!
Kommentera!
ni är bäst och jag älskar er.
puss

chapter thirteen- I hate to see you two together.

Framme vid flygplatsen så chekade vi in våra resväskor och gick mot vårat flygplan. Men vi var då tvugna att gå igenom nästan hela flygplatsen för att komma till privatflygplanen. "Vart ska vi gå nu tro?""Hörru Steve, var det inte du som hittade så bra här?" sa mamma och skrattade, vi andra hoppde på och skrattade med henne. Till slut började Steve också att skratta. När vi kommit fram till privatflygplanens del av flygstationen så såg vi väldigt många skrikandes ungar och papparazzis som skrek Där, mellan  paparazzisarna såg jag en honom. Där stog han. Där stog Justin.
___________________________________________________________________________

Jag bara stog där, och bara tittade. Han var inte själv bland alla fansen och kameror, han hade någon med sig. I det här tillfället var någon Selena. Jag tänkte tillbaka på vad Justin sagt om henne till mig dagen då han berättade allt, jag fick flashbacks och bara stog stilla, tillslut tittade Justin mot vårat håll och kollade på mig, vi fick nästan ögonkontakt. Tårarna brännde fram, men jag tänkte inte dom låta falla, inte för honom. "Alexa! Jag måste prata med dig" ropade Justin och sprang mot mitt håll. Nu vändes alla kameror mot mitt håll. "Jag vill inte, jag vill inte. Jag vill inte prata med honom" sa jag tyst. Chaz och Ryan märkte de nog. Eller tja, jag sa de nog lite högre än vad jag trott. Mamma, Ryan, Steve, Peter, Luc och Soph tog med mig bort mot flygplanet. Bakom mig hörde jag Chaz röst säga "Ser du nu vad du har gjort med henne? ser du det nu?""Men jag ville ju bara prata med henne.""Men Justin, efter de du gjort, vill hon inte prata med dig. Inse" sen hörde jag hur Chaz kom gående bakom mig. Jag släpte Luc och Soph och kramade om Chaz."Tack. Det är inte meningen att du ska behöva göra så mot din bästavän. Tack och förlåt.""Jag tyckte bara att det känns bra att säga så till min föredetta bästavän. Du ska inte säga förlåt" Jag torkade tårarna och vi gick in på planet och satte oss i de väldigt sköna stolarna. Jag hade aldrig tidigare åkt privatflyg, så de var ganska coolt för mig. Men Chaz och Ryan verkade vara vana med att åka det.


***

Efter en väldigt väldigt lång flygresa som innehöll, sömn,musik,spel,film och skratt. Vi bläddrade även i tidningar. Men när bältesknappen lyste vart vi alla, utom de vuxna helt hyper. Vi var liksom framme i Japan nu. "Kan ni fatta det? vi är i Japan nu. JAPAN!" utbrast Soph "JA! OCH VI SKA ÄGA TOKYOS GATOR!" utbrast Luc minst lika högt. "Ja, men har ni glömt varför vi är här? ALEXA SKA JU TÄVLA I VM!! sen kan ni 'äga Tokyos gator'" sa Chaz och just 'ALEXA SKA JU TÄVLA I VM' sa han extra högt. "Vi är så stolta över dig syster. Du kan inte göra oss mer stolt. Ingen kan" sa Ryan och log.

När vi fått våra resväskor och var påväg ut så kom de fram en tjej i ungefär samma ålder som jag. Några år yngre kanske "Du var Justins ex va?""Öhm. Ja de var det""Jag tycker om dig mer än Selena. Hon förendrar bara Justin. Men på ett negativt sätt. Kan jag få din autograf?""Ja självklart ska du få de" svarade jag och skrev en autograf.  Jag svarade inte på det hon sa om att hon gillade mig bättre än Selena, men de fick mig faktiskt att le. Mycket. Jag gav henne pappret med min autograf på "Hejdå, ha det bra""Åh, tack så mycket, hejdå. Lycka till!" Jag log mot tjejen och gick mot mitt lilla crew eller vad jag ska kalla dem för. De är ju som mitt lilla crew. "Första signeringen?" sa Peter och slog mig löst på armen. "Pågrund av Justin." svarade jag och himlade med ögonen. De gav ifrån sig en suck och vi gick ut. Utanför flygplatsen var det fullt med människor som sprang fram och tillbaka."Wow. Inte Florida här inte" sa Peter. "Nej verkligen inte" sa mamma och vi försökte tränga oss fram till en taxi. När vi till slut hittat en taxi så sa vi till vilket hotell vi skulle till och hoppade in i taxibilen. Det var en ganska lång resa till hotellet. Men jag klagde inte, det var människor precis överallt, och vackra gamla och nya byggnader. Väl framme vid hotellet så fick vi våra nycklar och vi gick till våra rum. Jag delade med Luc, Soph Ryan och Chaz. När vi kom in i vårat hotellrum så fick vi alla fem oss en riktig chock.


Det var riktigt fint, så jag tog kort på det och la upp på twitter och skrev *Not complain* . "WOW! Det här är rena drömmen ju!" sa jag och Luc i kör och kastade oss på den stora sängen, efter några få sekunder kommer de andra tre och kastar sig också i sängen. Vi alla fem låg bara och skrattade. Efter några minuter så fick jag ett sms av min mamma *Hej hjärtat. Har ni också ett fint rum? Vi hade tänkt att gå och äta ute om ca en och en halvtimme. Vill ni följa med?* "Mamma undrade om vi ville följa med och äta och typ en och en halvtimme, ska jag tacka ja?""JA" svarade de. *Ja, rummet är underbart! Vi ses nere vid lobbyn om en och en halvtimme? puss* SKICKA.

Efter att vi hade duschat och gjort oss klara så gick vi ut och hoppade in i hissen. När vi kommit ner så gick vi ut ur hissen med tystnad. Alla var nog bara trötta. Mamma Steve och Peter hade inte kommit än. "Ska vi gå och sätta oss och ta något att dricka medans vi väntar?" frågade Ryan och vi alla mumlade ett ja. Vi gick mot hotellets lilla bar för att hämta något att dricka. Det var även två andra som nog hade tänkt samma tanke. "Soph, jag vill ha en cola. Kan du beställa en till mig? jag går ut bara och tar lite luft" hon kollade på Justin och Selena och förstod att jag inte ville vara kvar så hon nickade och log lidande mot mig innan jag gick ut.

JUSTINS PERSPEKTIV

När jag och Selena precis satt oss i hotellets bar så kommer Alexa och hennes vänner ner. Lika snabbt som hon kommit in så saktar hon in och säger något tyst och Sophie kollar på mig och Selena sedan ler hon medlidande mot Alexa och Alexa vänder och går där ifrån. "Jag kommer snart. Ska bara ta lite luft" sa jag och reste mig upp och pussade Selena lätt på huvudet sedan gick jag ut. Där satt hon ihop krypen med armarna om sina ben på en bänk alleres utanför hotellet. Jag tvekade innan jag gick fram till henne och satte mig brevid. "Alexa.." sa jag tyst och hon tog upp huvudet. Där hennes tårar rann. Men hon gjorde inget för att stoppa dom. "Vad? du har krossat  mitt hjärta. Du kan inte göra något åt saken""Men Alexa, snälla. Kan jag inte bara få säga en sak till dig?""Bara de går fort." sa hon iskallt. "hmm. Alexa, kan vi inte bara vara vänner? jag förstår dig om du inte vill. Så som jag gjort mot dig och jag hatar mig själv för de. Men, snälla? Jag kan göra vad som hellst för dig bara du förlåter mig.""Hur ska jag kunna förlåta dig." Mer hann vi inte säga innan någon kom. Någon var nu Selena, "Åh, här var du. Jag letade efter dig""Öhm, Selena jag är lite upptagen just nu. Jag kommer in snart""Åh, Alexa jag såg inte att du var här. Stör jag?""Nej, jag var ändå på väg att gå nu" svarade Alexa och reste sig och gick.  "Nödvändigt. Du såg att jag pratade med henne." sa jag kyligt till Selena. "Nej Justin, jag såg henne inte. I såfall så vet du att jag hade väntat inne" sa Selena med en attityd som inte riktigt jag förstår mig på. Jag suckade tungt och vi gick in igen. I dörren mötte vi Alexa och hennes lilla crew eller vad man kan kalla det för. Alexa tittade bort och Chaz stötte till mig med axeln sedan satte han sin hand på Alexas korsrygg och de gick ut och bort mot en taxi. Jag saknar verkligen dom. Soph, Luc, Chaz, Ryan och allra mest. Alexa. Det gjorde så ont i mig varenda gång jag tittade på henne. Jag var tvungen att göra något åt de. Men då var jag fortfarande dö kär i Selena. Men jag vet inte nu. Jag var inte säker på något nu, förutom att jag ville ha tillbaka mina vänner.

ALEXAS PERSPEKTIV

Framme vid resturangen så valde vi mat och dricka. "Hur känns det att bo på samma hotell som Justin?""Det jobbigaste är att han har med sig Selena, jag blir så irriterad på henne att jag skulle kunna slå ner henne" de andra skrattade lite åt hur jag uttryckte mig. Våran mat kom och vi hade de allmänt trevigt.

***

När vi kom hem så var klockan runt elva på kvällen. Så vi besämmde oss för att gå upp på våra rum, det skulle bli en lång dag i morgon då den första matchen skulle vara. Jag skulle inte tävla förens klockan halv elva. Men jag ville ändå gå och lägga mig i tid. "Godnatt, vi ses i morgon nere vid lobbyn halv tio." sa Steve när vi hade kommit upp till våran våning och skulle gå till våra rum. Vi sa godnatt till de andra och gick in på vårat rum. Jag gick och tvättade bort mitt smink och borstade tänderna. "Aye, Alexa du fick ett sms från Justin" ropade Ryan. Jag gick till min mobil och öppnade medeladet. *Alexa, vi behöver prata, det är viktigt. Snälla, kan vi träffas. Nu?*
________________________________________________________________________

förlååååååååååååååååååååååååååååååååååååt för världens sämsta uppdatering:/
Men har haft en del i skolan och så. Nu börjar de gå mot sitt slut, så ska försöka blogga bättre. Jag lovar!
Kommentera vad ni tycker!!
pusss

RSS 2.0