chapter 20 - happy new year part 1

30 december.
 
ALEXAS PERSPEKTIV
 

Det är nu dagen innan nyår och vi har ganska mycket att göra här hemma. Imorgon hade vi planerat att bara vara hemma. Men de är nu jag mamma, justins mamma pappa och syskon, Lucia, Chaz, Sophie, Ryan och Alexandra. Nu undrar ni nog vem Alexandra är. Hon är våran nya granne, och hade börjat i våran klass efter att vi kom hem från Japan och Atlanta. Hon blev snabbt en av oss och vi har de väldigt kul tillsammans. Justin och hans familj skulle komma idag. Så jag och mamma skulle vilken sekund som hellst åka till flygplatsen och hämta dom. "Alexa kommer du eller?" ropade mamma upp för trappan. Jag slog igen datan och sprang ner för trappan. Jag hade på mig ett par jeans och en pösig tröja. Jag hoppade i mina svarta klackskor och gick ut till bilen. Jag satte mig brevid mamma och satte på mig mina solglasögon och bältet. Mamma backade ut bilen och körde mot flygplatsen. 
 
 
När vi stod och väntade på dem så hörde jag plötsligt en röst som till hörde en liten tjej "ALEEXAAAAAAA!" ropade Jazzy och sprang mot mig. Jag satte mig på huk och kramade om henne medans jag bärde upp henne och snurrade runt. "Åh vad jag har saknat dig min lilla prinsessa""Jag har saknat dig också. Fast jag tror att Justin har saknat dig mer. För han tjatar om dig mer än vad jag gör" sa hon och skrattade medans jag släppte ned henne. Justin kom och bärde på Jaxon och kramade mig sedan kysste han mig passionerat. Jag vet  vad ni tänker, svaret är ja. Vi är tillsammans igen och jag har aldrig varit lyckligare. "Hej älskling, jag har saknat dig så mycket.""Tro mig älskling, jag har saknat dig också" svarade han och pussade mig snabbt igen. "Hej Pattie! Och hej Jeremy!" sa jag och kramade först om Pattie sedan den underbara bieber-kramen av Jeremy. Efter allt hälsande och kramande så gick vi mot bilen. "MAMMA!" sa jag och stannade upp. "Vad är det?" frågade hon chockat "Vi har glömt Peter och Steve""Nejdå, jag frågade dem. Men de skulle inte vara hemma." jag pustade ut och gick vidare. Justin la sin arm över mina axlar medans vi gick mot bilen. Vi fick egentligen inte plats i min bil. Men jag och Justin la oss ned i bagageluckan efter många om och men från mamma och Pattie. Men tillslut så räddade Jeremy oss. Som tur va så var de tonade rutor där bak så ingen såg oss. Fast vi låg ner ändå ifall att. "Pappa, varför ligger Justin och Alexa där för?" sa Jazmyn och skrattade. "Om inte dom två ligger där bak så får ju dom gå hem""De kan dom gott och väl göra" sa hon och log. Alla började att skratta åt henne. Jag och Justin låg där bak, jag låg på hans bröstkorg och han pussade mig på hjässan hela tiden. Utom då jag tittade upp och vi möttes i en kyss. Jag låg där och tänkte på hur mycket jag älskar honom. Jag vet inte vart jag hade varit om jag inte hade han brevid min sida. Visst, vi hade bråkat och så. Han hade varit otrogen, men han visade verkligen hur mycket han ångrade det. Han har jämt funnits där för mig. Nu är de min tur att finnas för honom. Caitlin mår sämre och sämre för varje dag. Vi ska åka dit två eller tre dagar efter nyår och hälsa på. Jag och Caitlin kom varandra väldigt nära. Vilket vi inte skulle ha gjort. De blir nu ännu jobbigare på hennes begravning. Som hon har planerat. Helt själv faktiskt. Bilresan gick fortare än vad den någonsin gjort. Vi hoppade ut och tog in resväskorna. Ryan och Chaz var hemma hos Lucia, de hade kommit igår, så vi hade bestämt att vi skulle träffas idag hos mig och hjälpa till och fixa allt och så.
 
 
Det knackade på dörren så jag och Justin gick och öppnade. Där stod Luc, Chaz, Ryan och Soph. "Heeeej!" sa jag och kramade först om alla fyra sen var de Justins tur. "Magen har växt lite sen sist vi sågs" sa Justin och skrattade. Han syftade nog på Luc, ja. Lucia och Chaz skulle få ett barn. Deras föreldrar tyckte att de inte va så bra. Då de bodde alleres för långt ifrån varandra och hade inte ens vart tillsammans i ett år. Men de beslutade sig för att behålla sitt barn. "Ja, de börjar synas nu" sa hon och log. De tog av sig sina skor och gick in och hälsade på alla. som var i köket innan vi gick upp till mitt rum. "så, vad ska du ha för kläder på dig imorgon?" frågade Soph mig och log. "Justin får inte veta än så jag kan inte säga" sa jag och log. "Men hallå? har du glömt att vi kan gå in i din garderob?""Haha juste. Följ med då" Luc och Soph följde med mig in i min garderob och jag visade dem min outfit. 
 
JUSTINS PERSPEKTIV
 

Efter att jag och Alexa vart tillsammans igen vart jag nog den lyckligaste grabben på jorden, vilket jag fortfarande är. Med henne vill jag kunna skaffa en familj, jag vill att hon ska föda mina barn. Jag vill att hon ska bära mitt efter namn. Jag har tänkt på de och de låter faktiskt bra. Alexa Bieber. Men vi har pratat om de faktiskt, och vi båda har kommit överrens om att ingen av oss har riktigt tid just nu. Hon är bland dom bästa i världen inom boxning, och jag är just jag. Vi har även sagt att om hon blir gravid utav misstag så ska vi såklart behålla barnet. När jag fick reda på att Chaz och Lucia skulle få barn vart jag såklart jätte glad över det. Verkligen. Men jag mådde samtidigt väldigt dåligt. Caitlin blir bara sämre och sämre, ändå är hon bra rolig hon. Hon har planerat hela begravningen i minsta detalj helt själv. Fast Alexa hjälpte henne lite att välja gravsten. Kista har hon också redan bestämt. Hon och Alexa har blivit riktigt bra kompisar. Vilket kanske inte är så bra. "Babe kommer du eller?" sa Alexa och gav mig en snabb puss. "Ja, jag kommer nu" sa jag och reste mig upp, hon tog tag i min hand och nästan släpade ner mig till köket. "Hej Jaxooo!" sa hon och satte sig ner på golvet med henne. "Ska vi hjälpa till med något Annie?" frågade jag och log "Ja, ni skulle kunna få åka och handla lite år mig""Självklart! Vill ni följa med?" frågade Alexa mina små syskon."Vill du de? vill du de?" frågade hon Jaxon och kittlade han. Han skrattade så mycket så han skulle nog nästan kissa på sig. Hon skulle vara världens bästa mamma. "Jaaaa!" svarade Jazzy och hoppade upp i min famn. "Är det okej om vi åker hem och duschar och så, så ses vi imorgon?" sa Lucia "Ja självklart! Men kul att ni kom en liten stund iallafall" sa Alexa medans  hon satte på Jaxon hans kläder och jag satte på Jazmyns. Vi hoppade in i bilen. Alexa satt bak med Jaxon och jag och Jazmyn framme. Helt plötsligt plingade min mobil till. Älskling<3 lös de på skärmen, så jag tog upp telefonen och läste smset *Såna här små busungar ska du och jag snart ha älskling* läste jag och log. Jag kollade upp i backspegeln och tittade på henne genom den och nickade och gjorde en pussmun och de gjorde hon där bak sedan började vi skratta. När vi kom fram till affären så var de inte några paparzzis eller några skrikande tjejer. Vilket var ganska skönt för Jazzy och Jaxon tror jag. Alexa bärde ut Jaxon och satte han på hennes höft och höll i han med ena handen,  hennes andra hand flätade hon samman med min och jag gick med Jazzy i andra handen. Det är såhär jag vill ha det jämt. Fast då med våra egn barn såklart. Fast den största en son, och sen den andra en dotter. Så min son kan försvara min dotter, eller mina döttrar eller andra söner. Jaxon och Jazzy ville sitta i en varsinn vagn. Så vi tog en varsinn och tog de vi skulle ha, plus lite godis och dricka också. 
 
När vi kommit hem från affären var klockan runt 5. "Ska vi gå över till Alexandra och säga hej? Du har inte träffat henne än!" sa Alexa och log. "Ja de kan vi väl göra." svarade jag och log. Vi gick ner från hennes rum ut till hallen. "Mamma, vi går över till Alexandra en stund. Vi kommer snart hem!" ropade Alexa innan vi gick ut och stängde dörren. Vi gick hand i hand ut från gården en bit på vägen och sen upp vid nästa hus. Det var lika stort och fint som Alexas och Annies. Eller iallafall på framsidan. Vi gick upp på uppfarten till huset, Alexa knackade på tre gånger innan hon öppnade dörren "Hallå!" ropade hon. Okej, de var väldigt bra kompisar, jag har märkt att de går bara in hos varandra. "På baksidan!" ropade en röst. Vi tog av oss skorna och gick ut på baksidan. Där låg det en tjej med ganska långt blont hår och en kille med brunt hår i poolen. Poolen var verkligen riktigt stor. "Hej Alex och Filip!" sa Alexa när vi kom ut på baksidan. Tjejen jag tror var Alexandra kom upp och lindade en handduk runt sig och kom mot oss. Alexa gick och kramade om henne. "Mamma och pappa är hos nån kompis. De skulle dit imorgon" sa hon och log. "Jag kanske ska hälsa! Det är jag som är Alexandra, men kalla mig för Alex" sa hon och sträckte fram handen. "Justin. Dig har jag hört mycket om" sa jag och log. "Jag har hört massvis bra om dig också, eller du hade väl hört bra saker om mig va? För Alexa pratar om dig hela tiden. Och Lucia pratar om din vän, Chaz heter han va?""Haha, jo bara bra saker har jag hört om dig. Jo dom ska ju få en liten bebis." log jag. "Ja, gud vad glad jag vart för deras skull! fast jag inte känner Chaz. Men jag började iallafall att gråta. Mer än vad soph och Alexa grät tillsammans" svarade hon. "Öhm, Alex..." sa Alexa lite tyst och skrattade "Nej nu pratar jag för mycket eller hur? Förlåt. Det är inte för att du är du. Eller aa du fattar, nej förlåt. Jag ska nog gå och fixa nått att dricka. Vill ni ha något?" "Jag kan ta en sprite" sa Alexa. "Du då Justin?""En cola tack" log jag. Alex gick in. "Jag går och hjälper henne. Filip, var lite social med Justin nu!" sa Alexa och gav mig en snabb puss innan hon gick in. "Ta de lungt mannen, min syster är snäppet av översocial. Ibland undrar jag om jag ens är släckt med henne." sa då den där Filip och gick upp ur poolen och satte sig på en stol brevid mig, jag skrattade lite. "Juste, du är nog van med hyprade brudar. Men hon är sådär heeela tiden""Det är okej grabben. Föresten, är de varmt i poolen?""Det är typ 26 grader tror jag. Hurså?""Kan inte du be Alexa om du får låna hennes mobil så den inte ligger i hennes ficka. Så kan jag kasta i henne?""Haha, de skulle va fett! Ska jag ta din lur också eller? Fall hon drar i dig också. De gjorde hon när jag försökte göra de för någon vecka sen.""Haha, jadu, ta den du!" sa jag och tog upp min mobil ur fickan och gav han den. Precis då kom Alexa och Alexandra ut, men dricka och bullar. "Jag bakade bullar lite spontant imorse" sa Alexandra och skrattade lite. Filip kollade på mig och jag nickade. "Alexa, kan jag få låna din telefon lite snabbt? Jag måste bara kolla en sak.""Självklart!" svarade hon och tog upp telefonen. "Vad är de för kod då?""noll fyra noll ett" svarade hon och log. när hon allra minst anade så for jag upp ur stolen och bärde upp henne och sprang till poolen. "Juuuustiiiiiin!" skrek hon innan jag kastade i henne, men hon hade ett fast grepp om mig så jag också for i. "Vad var de där bra för?"  sa hon när vi kommit upp med huvudet ovanför ytan. Alexandra och Filip låg på backen och skrattade så att tårarna sprutade på dom. Till svar satte jag mina händer på hennes kinder och pressade samman våra läppar. Alexandra och Filip låg fortfarande och skrattade. Så Alexa hoppade tyst upp ur poolen. Först drog hon av sig sina kläder så hon endast hade underkläder på sig. Sedan så smög hon fram till Alexadra och la sig uppe på henne så hon vart alleres blöt. "Men hallå? varför gjorde du så för?"  sa hon och fortsatte skratta. "För jag vill att ni ska bada med oss." svarade hon och log. "Men säg de då!" "Men det här var roligare" sa hon och skrattade. De reste på sig och hoppade i poolen. "Babe, du måste ta av dig dina kläder" sa Alexa och log mot mig. "Varför? vill du se min mage eller?""Nej de får jag ändå göra när jag vill. Men du kan bli sjuk" Jag gjorde som hon sa och tog först av mig tröjan sen mina shorts. Så jag endast hade på mig underkläder. Fast de var ju typ som badkläder. Ey biebs, du kan få låna kläder av mig. Jag tror inte att du vill gå ut sådär när de kan komma paparzzis och fans när som helst.""Tack buddy!" svarade jag och log. Efter ungefär en timme i poolen gick vi upp och torkade oss. De var vekligen riktigt härliga människor som Alexa umgås med. Vilket jag tycker är bra. "Aye Filip. Ska inte du hänga med Alexandra imorgon till Alexa?""Nej, jag ska följa med mamma och pappa. De litar inte på att jag ska vara hemma själv.""Men de är klart att du ska med! Jag ringer och säger de till mamma!"  sa Alexa och tog sin telefon som låg på bordet och gick iväg. "Jag går och ringer till mamma och pappa" sa Alex och log. "Alexa är verkligen en bra tjej. Jag är glad att hon är tillsammans med dig, du verkar ta hand om henne så bra. Hon är som en prinsessa.""Haha jo. Jag älskar henne verkligen. Hon är min prinsessa."
 

ALEXAS PERSPEKTIV
 

Jag och mamma hade precis lagt på och jag var påväg ut när jag hörde Justin och Filip stå och prata. "Du verkar ta hand om henne så bra. Hon är som en prinsessa" hörde jag Filip säga. De han sa innan hörde jag faktiskt inte. Sedan hörde jag Justins röst. "Haha jo. Jag älskar henne verkligen. Hon är min prinsessa."sa han jag kunde inget mer än att le. "Och du är min prins" sa jag och gick ut och kysste Justin sedan avslutade vi den. Jag hade fått låna torra kläder av Alexandra. "Juste Filip, du fick iallafall för min mamma. Då hon som vanligt alltid köper för mycket av allt." just då kom Alexandra ned. "Du får för mamma och pappa. Men bara om du sköter dig. Och ingen alkohol. Bara ett glas champange kanske när vi firar in det nya året. Det är mitt ansvar nu""Åh vad kul! Men nu måste vi nog gå hem. Jag sa att vi skulle vara borta en liten stund bara. Haha. Vi ses imorgon, klockan halv sju. Om ni har tråkigt kan ni komma lite tidigare""Absolut!" sa Alexandra. Vi kramade om varandra och gick hemmåt. "Nå vad tycker du om dem?""De är riktigt härliga. Verkligen.""Visst märks de inte att dom är tvilljngar?""Nej! Eller vänta va? tvillingar?""Mhm, jag trodde inte heller de första gången.""Men vet du vad Alexandra menade med ''bara du sköter dig, och ingen alkohol'?" "Ja, alltså. Förut var Filip lite av en 'badboy', du vet en sån som röker, dricker, skiter i skolan och hade väldigt lätt till att bli berusad, då han vart full så vart han, vild. Elak, gjorde dumma saker. När de flyttade hit så ändrade han på sig helt och vart mer normal om man säger så. Han har preics slutat röka nu. Han har tydligen blivit mycket bättre här" mer hann vi inte säga innan vi var hemma hos Alexa. "Hemma!" ropade vi när vi kommit in. Vi gick ut på baksidan där de andra satt. "'vi kommer hem alleres snart' sa ni för en och en halvtimma sen!" sa Jeremy och skrattade. "Ja, kanske för att Filip först lurade av mig min mobil, sen kastade din son i mig i poolen" sa jag "MEN eftersom att Alexa drog med mig i så vart de ett litet vatten krig. Så hade Alexandra bakat bullar på morgonen." fortsatte Justin och skrattade. De vuxna skrattade åt oss. Vi fortsatte med en trevlig middag med massa skratt. Tillslut fick jag en text i huvudet, resten på låten jag kom på i Japan. Justin hade ju kommit på refrängen, så nu. Nu kände jag hur bra detta kunde bli. 
 
I watched from a distance as you made life your own
Every sky was your own kind of blue
And I wanted to know how that would feel
And you made it so real
You showed me something that I couldn't see
You opened my eyes and you made me believe.


Skrev jag snabbt ner, tog senare fram gittaren och provade ihop med texten och melodin. När jag sjöng sista tonen så hörde jag applåder bakom mig. Jag kollade bak och där stod Justin och lutade sig mot dörrlisten och log medans han klappade händerna. "Du får nog sjunga den där själv. Något sådär bra kan inte jag vara med att förstöra" sa han och gick mot mig. "Baby, du skulle bara göra allt lite bättre" sa jag när han satte sig ner mitt emot mig i sängen. Jag satte min ena hand runt hans nacke och drog han närmare mig och pressade samman våra läppar. "Noway, det där får du sköta själv! Vi kan åka till studion när vi kommer till Atlanta efter nyår och så ska du få spela in""På ett vilkor?""Gör vad som hellst, fast jag sjunger inte med dig!""Nej, jag vill att du ska spela den på gitarr." sa jag och log. "Självklart" svarade han och pressade samman våra läppar igen. Jag var nog världens lyckligaste tjej. 
 
________________________________________________________________________________________
 
Förlåt för all väntan. Men jag har ingen skrivlust just nu, plus att jag precis har börjat åttan= ganska mycket att göra. But, here you go! 
 Nu är det bara några få kapitel kvar på denna story. Sen börjar jag blogga fullt på andra bloggen!! puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Me+You 'Imma Tell you one time. <3

Yay, jag är med! :D
Awesome, tack för att jag fick vara med! <3

2012-09-03 @ 21:51:14
Postat av: sandra

Hej! Jag har precis startat upp en novellblogg om Justin Bieber, och har redan skrivit två kapitel på den! Skulle vara kul om du kika in och läste dem och sen kanske skrev lite vad tyckte om det i en kommentar! Trevlig dag :)

2012-10-31 @ 14:21:58
URL: http://justindbnoveller.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0