chapter three- tell me whats wrong

Höstlovet kom med stormsteg och det var fredagen vi skulle gå på höstlov. Sista lektionen, som då var matte. Inte min starkaste sida. Men men. Jag kollade på klockan, det var en kvart kvar tills klockorna skulle ringa. Då skulle jag skynda mig till skåpet och ta med mig min väska och lämna sakerna, mamma skulle vänta på mig när jag slutade så vi skulle åka direkt till flygplatsen för att sedan lyfta mot Arizona. "Alexa, fattar du det här?" Frågade Daniel som satt brevid mig "Nej, varför frågar du mig? Jag hatar matte!" "Hörde jag något negativit om mattematik från Alexas mun kanske?" miss. Smith, uägh hon skulle alltid vara perfekt. Och det störde mig. Enormt mycket. Jag himlade med ögonen och kollade ner i boken igen för att börja jobba. Det var geometri som vi höll på med just nu. Det var kanske det som jag var bäst på inom matte så det var ganska lätt för mig. Efter några tal ringde skolklockan, och alla flög upp och kastade ihop sakerna sedan rusade vi ut ur klassrummet "HA ETT TREVLIGT HÖSTLOV SÅ SES VI OM EN VECKA IGEN!" Hördes det en röst som tillhörde rektorn ur högtalarna, jag gick med Sophie och Lucia till våra skåp som var brevid varandra. När vi kommit fram till skåpen och lagt in matte sakerna och jag tagit ur min väska och stängt skåpet så stog jag och log mot mina fina vänner.
"Hejdå Alexa, sköt om dig! Vi kommer sakna dig, och om David gör något- RING! Hälsa Simon från oss, att han har fått en riktigt fin dotter." Sa Lucia och kramade om mig sedan var det Sophies tur att få en kram. "Jag ringer varenda dag, jag lovar! Men jag måste gå nu, annars missar vi flyget! Älskar er!" "Ring när du har landat så vi vet att du är oskadd!" Jag skrattade lite och gav dem åter igen en kram och sprang ut genom dörrarna, mamma stog utan för skolan och väntade på mig. Jag hoppade in i bilen och på radion spelades domino- Jessie J. Jag lutade mig mot fönstret och  kollade ut och log för mig själv.

"Alexa, vi är framme i Arizona nu!" Mamma satt brevid mig och log milt. Jag hade visst sovit hela flygplansresan, vilket var skönt. Vi gick av flygplanet och hämtade ut våra väskor. Jag tog upp min blackberry ur fickan för att sedan skicka ett sms till Soph "Är framme nu, saknar er redan. Hoppas att veckan går fort! xoxo" När vi gått ut för att leta reda på mormor och morfar fick jag se dem stå och leta efter oss och jag sken upp i ett leende "MORMOR MORFAR!" Utbrast jag och sprang mot dem som fick syn på mig snabbt och sken upp i ett leende.
Jag kastade mig runt halsen på morfar "Min lilla flicka har blivit så stor!" mumlade morfar medans han släppte taget om mig och jag kastade mig om mormor. Nu kom mamma fram till oss och gav morfar en kram. "Så du växer lilla flicka min" Mormor log mjukt och snällt mot mig och sedan tog morfar min resväska och vi begav oss mot bilen. Jag tog upp min mobil för att smsa Sarah. "Hej Sarah! Är hemma i Arizona nu, tänkte att du kanske ville följa med mig till pappa ? Hör av dig! Kram" När vi satt oss i bilen så koplade jag in ipoden i öronen och tittade ut genom fönstret.  "Jo, du Alexa. Vi får besök ikväll av mina kompisar, deras barnbarn ska med, han är runt 17 år. I din ålder alltså. Bara så du vet!" Jag nickade till svar. Hoppas att han är snygg, tänkte jag för mig själv.

JUSTINS PERSPEKTIV

"Men måste jag följa med?""Ja, Justin. Det måste du." Jag och mormor hade diskuterat länge om att jag verkligen inte ville följa med. Dom skulle till någon gammal kompis och jag ville absolut inte följa med och sitta hos någon gammal tant och käka mat. "Det kanske får dig på lite bättre humör om jag säger att en 16 årig tjej ska med" Jag började genast le lite för mig själv. Hoppas att hon var snygg, tänkte jag. Jag satte på mig en svart skjorta  ett par jeans sen en lila kepa till det. Enkelt och snyggt. Jag stog och fixade håret lite så jag inte såg ut som hej kom och hjälp mig. "Raring, kom nu. Vi ska åka!" Ropade mormor från hallen. Jag satte på mig kepan och gick ner för trappan. Jag satte på mig ett par lila skor och sedan gick vi ut och hoppade in i bilen. När vi var framme så sa morfar till mig "du kan väl iallafall försöka vara trevlig?" Jag nickade och log till svar sedan gick vi och plingade på. Det var en ung tjej eller tja, ungefär i mammas ålder 30 år kanske. Det måste vara mormor och morfars kompisars dotter. "Annie" Sa hon och sträckte ut hande och log "Justin" Svarade jag tillbaka och log "Och er har jag ju redan träffat!" Log hon mot mormor och morfar och kramade om dom. "Min dotters bästa vän Luc, hon älskar dig. Tja, Alexa min dotter hon gillar dig också. Men inte lika mycket som Lucia!" Sa Annie när vi kommit in i hallen, jag log till svar. Och tyckte bara att det var ganska skönt att hon inte var något crazy fan. Då vet jag att hon skulle sitta och få panik så fort jag skulle röra mig. Jag har varit med om det förr. "Alexa!! Kom ner nu, dom är här!" Alexa måste alltså vara dottern till Annie, "Kommer!" Jag hörde steg från ett rum och en dörr som stängdes sedan steg i trappan. Sen kom en tjej ner för trappan och stannade upp i hallen när hon såg att det var jag hennes ögon växte sig stora. Men det gjorde även mina. Hon var någon av de snyggaste tjejerna jag någonsin mött, och då har jag träffat många. "Du är Justin Bieber" Sa hon helt paff. "ja, det är jag, och du är?" "Alexa, jag måste ta en bild med dig och skicka till Lucia!""Sure, om du vill det så." Jag tog av mig kepan och drog lite med handen genom håret sedan ställde jag mig brevid Alexa och log.

This not happend everyday! I love you!!<3

Skrev hon till sin vän som då hette Lucia. "Alexa, du kan visa Justin runt här. Han har aldrig varit här" Det var hennes morfar Rob som sa åt henne att visa mig runt i huset. Vilket jag inte hade något emot "Okej" Sa hon och log och sedan tog hon tag i min arm. Hon visade mig runt i hela huset, när hon tillsist kom in i sitt rum "Ja, här är mitt rum." Sa hon och öppnade dörren till ett rum med lila väggar och två vita garderober ett skrivbord ett nattduksbord och en säng. Hon var nog inte här så ofta "Vart bor du någotstans?" Frågade jag och satte mig ner på hennes säng. "Vi bodde först här i Arizona tills jag var 14 år, då flyttade vi till Florida""Varför flyttade ni?""Pappa dog i cancer, så mamma ville inte bo i samma hus. Eller stad, så då flyttade vi till Florida""Oj, vad hemskt!" Var det ända jag fick ur mig. Det var det verkligen. Förlora sin pappa, skulle jag aldrig komma över. "ja, så jag ska till graven imorgon. Du kanske vill följa med? Min kompis svarar inte på mitt sms." "Om jag får det så vill jag gärna, vi kanske kan hitta på något mer under veckan, jag ska vara här hela veckan, jag antar att du också ska det?" Hon nickade till svar "Ungar, maten är klar!" Det var nog Christine, Alexas mormor som ropade på oss. Vi reste oss upp och gick ner och satte oss. Det luktade gudomligt så jag tror nog att det smakar gudomligt också. Det vi fick severat till mat var kött klyftpotatis, det var riktigt gott! Jag var tvungen att ta lite till för att det var så gott "Ja, och Alexa ska till Japan om två veckor hon" Sa Annie och log. "Vad ska du göra i Japan?" Var jag tvungen att fråga och kolla på henne. Hon började först att le ett litet och milt leende sedan växte leendet upp till ögonen "Jag ska köra VM i boxning" WHAT? Skojar tjejen med mig, ska hon spela VM i Japan? Jag skulle även ha konsert där så jag skulle stanna där i fyra dagar. Jag kanske skulle ha tid att åka och kolla på någon match. "Wow! Jag ska ha konsert där om två veckor. Jag stannar i fyra dagar, då kan jag kanske komma och kolla på dig?" Hon nickade och log som svar. När vi ätit upp maten så tackade jag och Alexa och gick från bordet, båda var påväg att ta bort våra taldrikar när Christine stoppade oss "Låt det stå, det där fixar vi!" Vi sa tack och gick sedan mot Alexas rum på övervåningen. "Vill du följa med ut på en promenad?" Alexa kollade frågande på mig och jag kollade på klockan, den va 19.30, det var ganska mörkt så jag tror att jag inte skulle bli attackerad av mina fans eller papsen. "Sure" Svarade jag henne och log. "Går du ner och säger att vi går ut så ska jag bara byta om ?" "Okej" Jag hade gärna viljat stanna och vara med när hon bytte om, men vi hade bara kännt varandra under en kväll. Jag gick ner för trapporna och in i köket där de satt och pratade och skrattade.
"Var det något speciellt du ville?" Frågade morfar mig "Jag skulle bara säga att jag och Alexa går ut en sväng" De nickade till svar, precis när jag hade satt på mig skorna så kommer Alexa ner med ett par tighta jeans och en rosa ganska tjocktröja med ett tryck längst ner på tröjan där bak-på rumpan där det stog Boxing queen. Vilket jag absolut tror att hon är. Hon hoppade i ett par ballerina skor och vi sa hejdå och gick ut på de tomma mörka gatorna. "Saknar du inte ibland att kunna gå på stan eller något sånt utan att du blir attackerad av dina fans och kanske 20-40 paps?""Jo, visst gör jag det. Men jag älskar även det jag gör. Så jag är inte precis förvånad, jag visste att det skulle hända. Men inte inom ett år. Fast jag gör det jag älskar mest i hela världen. Så det är värt det." "Kan inte papsen vara väldigt dryga?""Ja, för det mesta är dom dryga. Men jag valde att leva såhär, så jag får faktiskt skylla mig själv lite." Vi pratade vidare lite om små saker sen så började vi höra ett gäng ungdommar. Jag trodde att det var mina fans, så vi stannade och kollade bakåt vilka det var, "Shit!" Jag hörde i Alexas röst att hon blev rädd och osäker, hon greppade min ena hand, jag vart först väldigt förvånad över hennes beteende "Vad är det?"  Hon skakade bara på huvudet och ställde sig bakom mig. Ungdommarna närmade sig och jag såg och hörde att dom inte var så värst nyktra jag förstog direkt att det inte var mina fans, så jag ville bara ta bort Alexa från det som gjorde henne så rädd "kom"  Sa jag och drog med henne bortåt. "ALEXAAAA!" Jag hörde röster bakom oss som ropade hennes namn, jag började gå fortare. Det sista jag ville var att något skulle hända henne var att någonting ont hände henne. Jag vet, jag hade bara känt henne i en dag. Mindre än en dag. Men det var som att vi kännt varandra längre än så. Hennes mormor och morfar bodde rätt centralt, ganska nära vårat hotell faktiskt, jag tog med henne dit och upp in på vårat rum.

ALEXAS PERSPEKTIV

Han tog med mig till ett hotell, vilket jag visste var där han skulle bo i veckan och in i hissen och sedan in i ett rum, det var nog deras hotellrum. Vi gick hela vägen dit utan tystnad, men när jag satte mig ner i deras soffa så började jag att gråta, gråta mycket. Justin visste nog inte vad han skulle göra. Tillslut la han armarna om mig och jag lutade mig mot honom och grät ännu mera. Efter ett tag när jag lungnade ner mig så lyfte Justin upp mitt ansikte och kollade mig rakt in i mina ögon, hans bruna ögon, nu förstår jag varför alla tjejer faller för hans blick.
"Kan du berätta för mig vad det är som har hänt?" Jag hade inte berättat för någon om vad som hänt mig. Bara min mamma. Men för Justin kände jag att jag kunde berätta det för, vi hade bara känt varandra i några timmar, men det kändes så mycket mer än några timmar. Jag tog ett djupt andetag och började "När jag var 14 år var jag tillsammans med en som hette David. Han var där och fanns för mig när jag hade det svårt med pappa, ja han var som min bästa vän, men också min pojkvän. Jag älskade honom verkligen. Men när jag fick reda på att jag skulle flytta till Florida så ville jag inte chansa på ett långdistansförhållande. Jag vet att det inte skulle fungera. Så två kvällar innan vi Flyttade till Florida så skulle jag göra slut med honom. Jag bad honom komma hem till mig så jag skulle få säga det till honom. När jag väl hade sagt det så reagerade han inte så bra. Han sprang gråtandes och skrikandes från mitt hus. Jag trodde det var det sista jag såg av honom. Men det var det inte, kvällen efter händelsen så satt jag uppe på mitt rum för att packa det sista, så säger mamma att jag har telefon, det är David som ringer. Han säger att han måste säga mig något innan jag åkte. Så vi bestämmde att vi skulle träffas i parken, det var ganska sent och mörkt ute. Jag gick dit och skulle prata med honom. Han kommer fram och slår till mig på käften. Jag blev väldigt förvånad och slog tillbaka. Jag var ju ändå boxare. Hans två vänner  kommer fram och alla börjar slå på mig. Jag ramlar ihop och dom fortsätter sparka på mig tills allt vart svart. Sedan kommer jag inte ihåg något mer. Bara att jag vaknade upp på ett sjukhus i Florida då dom hade flygit mig dit. Det var bland mina hemskaste uppleverse" När jag var klar andades jag ut och lät tårarna falla, "Så, det var alltså David och hans kompisar som kom bakom oss?" Jag nickade till svar och lutade mig mot Justin. "Dom kan inte varit friska. Misshandla en sån fin tjej som dig?" Jag log milt mot Justin när han sa sådär. Vi fortsatte prata om livet lite till sen så avbröt Justin mig mitt i en mening genom att pressa hans läppar mot mina. Det var som om han tog andan ur mig. Tog mig till en annan värld. Vi avslutade kyssen och bara kollade varandra i ögonen "Det där har jag viljat prova hela kvällen" Du tog min mening" svarade jag och log sedan pressades våra läppar samman igen. Det övergick till ett hångel. Precis när han skulle bära upp mig och in i hans rum hör vi en dörr som öppnas.
_____________________________________________________________________________________________

Hope u like it! Ligger just nu hemma och mår piss! Ska egentligen vara i skolan just nu. Men nejnej, jag fick panik ont i magen och var tvungen att åka hem. Jag bara låg där på en bänk i no korridoren och kunde inte röra mig. Har fortfarande ont som bara den, värre än i skolan. Så ja, vi får se hur jag mår senare. Men tror inte att det kommer bli bättre. Orkar inte ha datan på magen nå mer. Så nu ska jag lägga mig ner, får se hur bloggningen blir. Men nu vill jag ha komentarer och kritik:) Glöm inte bort frågestunden under detta inlägg!!
puss


Kommentarer
Postat av: Becka

Bra :)

2012-02-01 @ 22:52:00
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/
Postat av: Maggie

Jävlar cajsa, du är sjukt duktig och de blir bara spännande och spännande !! :)<3

2012-02-03 @ 14:29:40
Postat av: Juliasomärbäst!

mer mer mer mer mer mer :**

2012-02-03 @ 14:47:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0